Sám nejsi nic

Příběhy z války aneb bláto, pot a vítězství

Ivan Hamšík

Necenzurované zážitky bývalého šéfa české armády

V armádě prožil téměř všechno: válku, smrt, vítězství i zklamání. Armádní generál Aleš Opata otevřeně popisuje dechberoucí chvíle v zahraničních misích od Balkánu po Afghánistán stejně jako zákulisí jednání před vstupem České republiky do NATO, řízení operací při povodních nebo covidové pandemii. Vedle dramatických událostí vzpomíná i na dopis od britské královny a na nejrůznější setkání, která mu změnila život.

Strhující vzpomínky nejen z bojových akcí vám ukážou kariéru Aleše Opaty ze všech úhlů a dovolí čtenáři nahlédnout do armádního zákulisí.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 248
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,399 kg
Jazyk čeština
EAN 9788020460929
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Recenze

Databazeknih.cz - Sám nejsi nic


„Skvěle a čtivě napsaný armádní příběh, po kterém budete na naši armádu a její představitele ještě víc hrdí než jste doteď byli.“

Autor knihy

Ivan Hamšík Ivan Hamšík

Ivan Hamšík


Ivan Hamšík (*1967) je novinář a mediální manažer. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. V médiích pracoval téměř třicet let. Začínal v roce 1990 jako sportovní reportér v deníku Lidová demokracie. Byl šéfredaktorem časopisu Reflex a webu Blesk.cz, zástupcem šéfredaktora v denících MF DNES a Blesk. Ve vydavatelství Ringier Axel Springer a Mafra Slovakia působil jako ředitel digitálních médií a ředitel obsahu. Vydal knihy Aleš Opata: Sám nejsi nic, Tým nad zlato a Nagano očima reportérů. Od roku 2018 pracuje jako mediální poradce na generálním štábu armády.

Zobrazit profil autora